Disclaimer

1. Continutul paginii internet

Autorul nu isi asuma nicio raspundere in privinta topicii, corectitudinii sau calitatii informatiei furnizate.

Autorul nu poate fi tras la raspundere pentru pagubele materiale cauzate de utilizare/neutilizarea informatiilor prezentate sau pentru utilizarea defectuoasa si incompleta a informatiilor, cu exceptia cazului in care se poate demonstra ca autorul a actionat intentionat sau a dat dovada de neglijenta accentuata.

Toate ofertele sunt susceptibile de a fi modificate si nu au caracter obligatoriu. Autorul isi rezerva in mod expres dreptul de a modifica, suplimenta sau sterge parti ale paginii de internet sau ale intregului continut fara instiintare prealabila sau sa inceteze temporar sau permanent publicarea.

 

2. Referinte si link-uri

Orice obligatie de raspundere pentru link-urile directe sau indirecte catre pagini de internet externe ("hyperlink-uri"), care nu sunt responsabilitatea autorului,  intra in vigoare doar daca autorul este constient de continutul paginilor in discutie si daca se afla in postura sau are capacitatea tehnica, de a preveni folosirea continutului ilegal.

In mod explicit, autorul afirma ca, la momentul stabilirii link-ului, nu a existat nicio dovada de continut ilegal pe site-ul respectiv. Sumitomo Electric Bordnetze declara ca nu are nicio influenta asupra designului actual sau viitor, asupra continutului sau drepturilor de autor ale paginii de internet cu link. Prin urmare, Sumitomo Electric Bordnetze se disociaza in mod explicit de toate modificarile privind continutul paginilor accesate prin link care au fost facute dupa ce link-ul a fost stabilit. Aceasta declarație de declinare a responsabilității se aplica tuturor link-urilor si referintelor din cadrul paginii de internet create de autor, precum si link-urilor si referintelor publicate de terte parti in zona pentru vizitatori, forumuri pentru discutii si liste de link-uri, liste de adrese mail si orice alte formulare ale bazei de date, care pot fi completate cu continut provenit din sursa externa. Pentru continut ilicit, incorect sau incomplet si in particular pentru daunele rezultate din utilizarea sau denaturarea informatiilor prezentate in acest mod, responsabilitatea revine in exclusivitate furnizorului paginii de internet pentru care referinta este facuta si nu partii la care se face referinta intr-un astfel de material publicat, prin link-uri.

 

3. Dreptul de autor si marca inregistrata

In toate publicatiile, autorul se straduieste sa respecte drepturile de autor ale imaginilor, graficelor, documentelor audio, secventelor video si textelor utilizate si sa utilizeze propriile imagini, grafice, documente audio, secvente video si texte sau sa recurga la grafice, documente audio, secvente video si texte fara licenta.

Toate brandurile si marcile inregistrate mentionate ca parte a ofertei de pe internet si, dupa caz, toate brandurile si marcile inregistrate protejate de terti fac obiectul, fara restrictii, a reglementarilor legii aplicabile in prezent privind marcile inregistrate și semnele conexe, precum si a drepturilor de autor detinute de proprietarul inregistrat. Simplul fapt ca o marca inregistrata este mentionata, nu trebuie sa conduca la concluzia ca aceea marca inregistrata nu este protejata de drepturile terților!

Drepturile de autor pentru materialele publicate create de el raman proprietatea autorului. Orice reproducere sau utilizare a unor astfel de grafici, documente audio, secvente video si texte in alte publicatii electronice sau tiparite nu este permisa fara consimtamantul expres  al autorului.

 

4. Protectia datelor personale

Dacă in cadrul ofertei de internet exista posibilitatea de a introduce date personale sau de afaceri (adrese de e-mail, nume, adrese), acestea sunt furnizate de utilizator in mod voluntar.

Utilizarea si plata tuturor serviciilor oferite - in masura in care este posibil din punct de vedere tehnic - este permisa si  fara introducerea unor astfel de date personale si / sau utilizarea prin anonimat sau prin folosirea unui pseudonim. Folosirea de catre terti a datelor de contact publicate, precum adrese postale, numere de telefon/fax, precum si adrese de e-mail in scopul transmiterii informațiilor care nu au fost solicitate în mod expres nu sunt permise. Autorul isi rezerva in mod expres dreptul de a lua masuri legale impotriva expeditorilor de asa-numite mesaje spam in cazul incalcarilor acestor interdictii.

 

5. Validitatea juridica a acestei clauze de declinare a responsabilității

Aceasta declarație de declinare a responsabilității este considerata parte a paginii de internet la care se refera utilizatorul in aceasta pagina. In cazul in care sectiuni sau termeni individuali ale acestui text nu respecta, nu mai respecta sau respecta in totalitate situatia juridica actuala, valabilitatea documentului nu va fi afectata de acest aspect, nici din punct de vedere al continutului, nici al validitatii.