Работим заедно като екип с взаимно уважение.

Като служител на SEBN, вие сте част от една по-голяма общност още от самото начало. Всеки служител е свързан ежедневно с голям брой колеги, култури и дисциплини. И това се случва при осигуряване на равнопоставеност, тъй като ние уважаваме, ценим и насърчаваме индивидуалността и разнообразието - защото именно тук е силата ни.

 

Добри поотделно, ненадминати като екип.

Нашите служители са амбициозни, но те не се противопоставят един на друг по груб начин. Вълчи манталитет? Не и при нас! Напротив, колеги и дори ръководни кадри работят заедно на равна нога и се справят заедно с предизвикателствата. Когато стане трудно, никой не гледа отстрани и не казва: Не е моята работа! - ние всички запретваме ръкави и работим заедно, за да постигнем нашата обща цел възможно най-бързо. Това ни дава възможност да реализираме проекти в рамките на срокове, за които много други компании могат само да мечтаят.

За да сме в състояние да задоволим изискванията и претенциите на нашите клиенти в толкова кратки срокове, всички отдели трябва да работят заедно в тясно сътрудничество. Ние - това означава не само ние в производството, но и всички останали отдели. Само когато работим заедно, сме наистина силни.

Отношение, което се превръща в неразделна част от всеки от нас от самото начало. "Дори като стажант, вече имам добри контакти с колегите. Веднъж на тримесечие има дни за представяне за всички нови служители, както и индивидуален план за обучение и ориентация. По този начин се запознавате с всички отдели. И дори извън моя екип в момента - мога да се обърна към всички. Всички врати са отворени и никога не се чувствате хвърлени в дълбокото. Особено, когато сте нови в работата, това е страхотно чувство!"

Колегите стават приятели.

За нас е изключително важно тази отвореност да се развива във всички наши международни местоположения. За да постигнем тази цел, периодично организираме и общи странични дейности, като футболни турнири, корпоративни маратони и коледни партита. Наскоро се проведе корпоративен маратон във Волфсбург, където спечелихме първо място като най-голям участващ отбор - беше много забавно за всички ни! По този начин насърчаваме персоналния и културен обмен дори извън работното място. И множество колеги станаха приятели с течение на времето.