Lucram in mod responsabil si avem putere de decizie.

Acest lucru nu inseamna ca fiecare face ce vrea la SEBN. Dar nivelul ibertatatii personale a angajatilor este intr-adevar exceptional. Si tocmai de aceea pot realiza atat de multe. Pentru ei insisi, pentru noi, pentru clientii nostri.

 

Cei care se straduiesc sa aiba succes, au aici toate sansele.

Avem incredere in experienta si competenta angajatilor nostri. Multe proiecte sunt coordonate independent de angajati responsabili, care sunt implicati si pregatiti sa decida directia potrivita si pasii necesari. Ca echipa, suntem bineinteles pregatiti sa acordam suport acolo unde este necesar. In momentul in care apare o problema, aceasta este rapid preluata, analizata si se identifica solutiile potrivite. Acest mod de actiune nu numai ca ne mareste viteza de reactie, ci si face munca in echipa interesanta. "Munca mea este asemanatoare cu CSI: Miami", spunea odata un angajat. "Fiecare caz este diferit".

Cat de "liber" este cineva in timpul procesului zilnic de munca la SEBN este de asemenea demonstrat prin faptul ca angajatii nostri au intotdeauna posibilitatea de a contribui si a implementa propriile idei si concepte. Aici nimeni nu asteapta sa i se spuna ce sa faca. Fiecare isi aduce propria contributie!

Nimeni nu e privit cu ochi rai

... cand pleaca mai devreme de la munca decat de obicei. Pentru noi, flexibilitatea orelor de program este importanta pentru multumire si performanta. Nu se renunta la orele suplimentare, dar se insumeaza si, in colaborare cu colegii, se recupereaza cand este posibil.

Libertate personala nu numai pentru cei cu vechime

"Un nou angajat a fost direct implicat, de exemplu, in lansarea noului Golf VII. El a fost, in cea mai mare parte, responabil pentru managementul proiectului si planificarii, permanent in colaborare cu unul sau doi colegi experimentati". Acest lucru motiveaza. La fel ca oportunitatile interesante din timpul perioadei de instruire. "In timpul instruirii, am asistat un inginer de program, ecent transferat pe un nou proiect. Drept urmare, am reusit sa fac mai multe lucruri interesante - chiar si sa zbor la Pamplona pentru a observa un prototip, dandu-mi posibilitatea, la inceput de cariera, sa devin familiarizat cu stilul proiectelor internationale, tipice SEBN"