Suntem corecti si oferim stabilitate.

SEBN ofera siguranta la locul de munca si perspective pentru viitor. Acest aspect este asigurat nu numai prin apartenenta la Grupul Sumitomo cu cele aproximativ 320 de companii din lumea intreaga in diverse domenii de activitate si o istorie de peste 400 ani, ci si mentalitatii japoneze care este dedicata gandirii in perspectiva.

 

Cei care isi incep cariera alaturi de noi pot, de asemenea, sa conteze pe noi.

Pentru o companie precum SEBN, cu mai mult de 39.000 angajati din lumea intreaga, este o prioritate dezvoltarea continua a afacerii, asigurand astfel stabilitatea locurilor de munca. Profitul pe termen scurt nu este o prioritate pentru noi. Acesta este rezultatul influentei japoneze, deoarece aceasta mentalitate este orientata catre viitor: cum ne putem organiza compania pe termen lung si sustenabil, in cel mai bun mod posibil atat pentru angajati cat si pentru noi?

Suntem in crestere

Atunci cand, spre exemplu, ca rezultat al cresterii, sediile companiei devin prea mici, nu inchiriem pur si simplu noi spatii pentru birouri, ci preferam sa investim in constructia unor noi sedii ale companiei in apropiere. Inca de la inceput, am demonstrat ca angajator ca oferim siguranta si stabilitate.

O atitudine care se aplica in modul in care ii tratam pe ceilalti: "Cand sunt bolnav si lipsesc pentru o perioada mai lunga de timp, atat colegii cat si superiorii imi arata aprecierea lor", spunea un angajat. "Toata lumea este tratata cinstit. Ne pasa de ceilalti". Si suntem interesati de ideile si cunostintele fiecarui individ - deoarece existenta noastra este bazata pe un know-how colectiv.

Nu in ultimul timp, marimea grupului din care facem parte confera un sentiment de siguranta. "Simtim ca suntem pe maini bune", auzim adesea de la angajatii nostri.