Lucram impreuna si ne respectam reciproc.

Ca angajat al SEBN, esti parte a unui mare intreg inca de la inceput. Fiecare angajat este conectat in fiecare zi cu un numar mare de colegi, culturi si activitati. Si in egala masura respectam, valorizam si promovam individualitatea si diversitatea. Din aceste principii deriva puterea noastra.

 

Fiecare angajat este bun, dar in echipa suntem invincibili!

Angajatii nostri sunt ambitiosi, dar nu folosesc tactici concurentiale. O mentalitate de "care pe care"? Nu alaturi de noi! Din contra, colegi si chiar executivi muncesc impreuna, ca egali si abordeaza provocarile impreuna. "Cand este greu, nimeni nu sta intr-un colt spunand ~Nu este treaba mea!~ ci mai degraba ne implicam si muncim impreuna pentru indeplinirea scopului comun cat mai curand posibil". Acest lucru ne permite sa realizam proiecte intr-un termen la care alte companii doar viseaza.

Pentru a putea indeplini cerintele si solicitarile clientilor intr-un termen atat de scurt, toate departamentele trebuie sa lucreze intr-o stransa colaborare. "Noi - acest lucru inseamna nu numai noi din productie, ci toate celalalte departamente. Doar cand muncim impreuna suntem cu adevarat puternici".

O atitudine care se regaseste la fiecare, inca de la inceput. "Inca din perioada de instruire sunt interconectat aici. Trimestrial sunt zile de instruire pentru noii angajati, precum si instructaje si planuri individuale. In acest fel devii familiarizat cu toate departamentele. Ma pot apropia de toata lumea - nu doar de echipa mea. Toate usile sunt deschise. Mai ales cand esti nou angajat, acesta este un sentiment minunat! "

Colegii devin prieteni.

Este foarte important pentru noi ca aceasta deschidere este prezenta in toate locatiile internationale. Pentru a atinge acest scop, organizam ocazional activitati comune in afara programului de lucru, cum ar fi campionate de fotbal, maratonuri ale companiei si petreceri de Craciun. "A fost recent un maraton al companiei in Wolfsburg, unde am castigat locul intai pentru cea mai mare echipa participanta - ne-am distrat cu totii!". Incurajam deci schimburile culturale chiar si in afara locului de munca. Multi colegi au devenit in timp prieteni.