Cautam noi provocari si ne perfectionam constant.

Lucram intr-un mediu dinamic, in care flexibilitatea si agilitatea sunt indispensabile. Pentru angajatii nostri, acest aspect inseamna ca pot avea atributii noi si provocatoare in fiecare zi, astfel ca activitatea este diversa, solicitanta si captivanta.

 

Locul potrivit pentru cei care cauta un loc de munca interesant.

Cablajul este sistemul electric al vehiculelor moderne. Iar acest sistem electric poate face un lucru deosebit: transmite impulsuri. Spre deosebire de teava de esapament, totusi, acest sistem electric nu este pur si simplu creat, ci mai degraba este predispus modificarilor. Fiecare proiect are cateva bilioane de variante, care au pana la 3.000 de modificari pe an. Astfel dezvoltam si producem componente dinamice si foarte importante pentru automobile moderne - in conditiile stricte de calitate si timp. O provocare care trebuie depasita in fiecare zi.

Acest lucru este posibil deoarece aici, toata lumea se straduieste sa dea tot ce are mai bun - cat timp este necesar, pentru multumirea clientilor. Pentru ca aceasta viziune sa devina realitate, ne sustinem angajatii, printre altele, cu programe de instruire profesionala si vocationala - de la tehnologie si limbi straine pana la abilitatile de comunicare. Intocmite expres pentru a indeplini cerintele si nevoile fiecarei persoane.

Potentialul de dezvoltare profesionala alaturi de noi.

Poate fi demonstrat prin urmatorul exemplu: "Am urmat un curs ca proiectant in domeniul tehnic la SEBN Germania. De doi ani, impreuna cu doi colegi lucrez in China, pentru infiintarea departamentului de inginerie. Si cu toate ca nu voi incepe studiile universitare pana anul viitor, deja am preluat atributii provocatoare - ceea ce este foarte interesant si ma face mandru. Cand voi incepe studiile, SEBN va continua colaborarea cu mine". Sau un alt exemplu al unui angajat cu vechime care spunea: "Am inceput sa lucrez la SEBN ca un simplu tehnician. Astazi calatoresc in toata lumea - cu toate ca la inceput nu vorbeam deloc engleza. Faptul ca, la SEBN, pot lucra alaturi de oameni din toata lumea mi-a schimbat viata si m-a ajutat sa ma dezvolt"

Munca in echipa este o prioritate aici.

O asemenea cooperare este tipica pentru noi: uneori, colegi din patru continente lucreaza impreuna la acelasi proiect. Sunt chiar si echipe internationale in cadrul departamentelor IT si Servicii. Aici, diferentele de fus orar nu sunt singurele provocari - ci si diferentele culturale. "Chiar acest lucru este distractiv: sa invatam mereu despre noi culturi".

Vorbind despre modul de lucru: 92% din activitea de productie inseamna munca neautomatizata. Clientul poate selecta solutii individuale dintr-un sistem modular si primeste propriul cablaj personalizat. Uneori primim ultimele informatii de livrare doar cu 40 minute inainte de construirea efectiva a cablajului. "Avand componentele potrivite la indemana - aceasta este cel mai important. Doar atunci esti cu adevarat bun!"