Търсим нови предизвикателства и постоянно се развиваме.

Работим в динамична среда, в която гъвкавостта и бързината са абсолютно необходими. За нашите служители това означава: Те могат да очакват нови и предизвикателни задачи всеки ден. Това прави работата с нас разнообразна и взискателна - и със сигурност никога не е скучна.

 

Точното място за онези, които търсят вълнуваща работа.

Кабелният комплект е нервната система на съвременните автомобили. И тази нервна система може да прави едно нещо особено добре: да предава импулси. За разлика от ауспуха, обаче, тази нервна система не е просто разработена и монтирана до голяма степен неизменно в продължение на много години, а е доста податлива на корекции. Всеки проект има няколко милиарда варианта, които подлежат на до 3 000 корекции годишно. Така разработваме и произвеждаме високо динамичен и същевременно изключително важен компонент за съвременните автомобили - и то с твърдо предвидено качество и времева рамка. Предизвикателство, с което трябва да се справяме отново и отново всеки ден.

Това е възможно само защото тук всеки дава най-доброто от себе си - и то докато е необходимо, за да удовлетвори клиента. За да се превърне тази визия в реалност, ние подкрепяме служителите си с индивидуални програми за професионално обучение - от технологии и чужди езици до комуникационни умения. Специално разработени и съобразени с нуждите и изискванията на всеки отделен човек.

До къде можеш да стигнеш с нас.

Това може да бъде демонстрирано със следния пример: Завърших курс на обучение като техничеки чертожник в SEBN в Германия. От две години насам двама колеги и аз работим заедно в Китай, създавайки свой инженерингов отдел. И въпреки че няма да започна висшето си образование до следващата година, вече се заех с много предизвикателни задачи - това е изключително вълнуващо и ме прави горд. Когато започна обучението си, SEBN ще продължи да поддържа редовен контакт с мен. Или друг пример за дългогодишен служител, който заяви: Започнах работа в SEBN като обикновен компютърен техник. Днес обикалям по целия свят - макар да не говорех изобщо английски, когато започнах. Фактът, че в SEBN мога да работя заедно с хора от цял свят, промени живота ми и ми помогна да се развия на лично ниво.

Тук работата в екип е основен приоритет.

Такова международно сътрудничество е типично за нас: понякога колегите на четири континента работят заедно по един проект. Има дори международни екипи в рамките на отделите за ИТ и услуги. Тук часовите разлики не са единственото предизвикателство - съществуват и културни различия. Но точно това прави работата толкова забавна: винаги можем да научим по нещо за нови култури.

Говорейки за работа „ръка в ръка“: 92% от производството ни се извършва ръчно. Клиентът може да избере индивидуални решения от модулна система и да получи свой собствен индивидуално персонализиран кабелен комплект. Понякога получаваме окончателния импулс преди доставката само 40 минути, преди да изградим кабелния комплект. Да имаме в наличност правилните компоненти – за това става въпрос. Само тогава си наистина добър!