CONECTAT CU O CULTURA CORPORATISTA SPECIALA

A lucra in cadrul Sumitomo Electric Bordnetze inseamna a fi in contact cu colegi din intreaga lume, cu parteneri, clienti, cu viitorul industriei auto, si de-asemenea cu o cultura corporatista speciala.
Compania noastra sustine stabilitatea si continuitatea si este apreciata in intreaga lume pentru corectitudinea sa. Citeste mai departe pentru a afla detalii despre ce te asteapta daca te alaturi echipei.

1

Lucram in mod responsabil si avem putere de decizie.

Acest lucru nu inseamna ca fiecare face ce vrea la SEBN. Dar nivelul ibertatatii personale a angajatilor este intr-adevar exceptional. Si tocmai de aceea pot realiza atat de multe. Pentru ei insisi, pentru noi, pentru clientii nostri.

Află mai multe

2

Suntem corecti si oferim stabilitate.

SEBN ofera siguranta la locul de munca si perspective pentru viitor. Acest aspect este asigurat nu numai prin apartenenta la Grupul Sumitomo cu cele aproximativ 320 de companii din lumea intreaga in diverse domenii de activitate si o istorie de peste 400 ani, ci si mentalitatii japoneze care este dedicata gandirii in perspectiva.

Află mai multe

3

Cautam noi provocari si ne perfectionam constant.

Lucram intr-un mediu dinamic, in care flexibilitatea si agilitatea sunt indispensabile. Pentru angajatii nostri, acest aspect inseamna ca pot avea atributii noi si provocatoare in fiecare zi, astfel ca activitatea este diversa, solicitanta si captivanta.

Află mai multe

4

Lucram impreuna si ne respectam reciproc.

Ca angajat al SEBN, esti parte a unui mare intreg inca de la inceput. Fiecare angajat este conectat in fiecare zi cu un numar mare de colegi, culturi si activitati. Si in egala masura respectam, valorizam si promovam individualitatea si diversitatea. Din aceste principii deriva puterea noastra.

Află mai multe