IN LOCUL POTRIVIT
LA TIMPUL POTRIVIT

Nu exista specialisti de logistica tipici in cadrul SEBN. Acest loc de munca este mult mai complex. In timp ce un grup despacheteaza materiile prime in fabrica, un altul discuta cerintele de livrare si comenzile speciale cu clientii nostri, in timp ce un alt grup planifica deja, impreuna cu echipa de productie, ce trebuie produs si in care locatie.

LOGISTICA

Nu exista specialisti de logistica tipici in cadrul SEBN. Acest loc de munca este mult mai complex. In timp ce un grup despacheteaza materiile prime in fabrica, un altul discuta cerintele de livrare si comenzile speciale cu clientii nostri, in timp ce un alt grup planifica deja , impreuna cu echipa de productie, ce trebuie produs si in care locatie. Cu toate acestea, toti au un lucru in comun: cunosc tot timpul cu exactitate unde se afla fiecare cablaj - in cadrul procesului de productie, pe drumul spre client sau deja ajuns la destinatie. Pentru ca, in cele din urma, specialistul in logistica este prima persoana care intra in contact cu materia prima, fire si contacti, si ultima, cea care tine in mana produsul final, il impacheteaza si il livreaza catre client.

Inainte ca toate acestea sa fie posibile, este nevoie ca mai multe intrebari logice sa aiba raspuns - si acest lucru urmeaza imediat dupa incheierea contractului cu clientul: Care este cea mai potrivita locatie pentru productie? De ce materiale avem nevoie si in ce cantitate? Ce tip de transport este cel mai potrivit, ce tip de container, ce tip de impachetare? Cum putem asigura livrarea la timp? Si cum putem garanta clientilor nostri cea mai mare flexibilitate posibila pana in ultimul minut de productie? Doar in momentul in care toate aceste intrebari au un raspuns, serviciile prestate de specialistul in logistica devin cu adevarat vizibile si tangibile - pentru angajatii din fabrica, clienti, furnizori, agentii de livrare si chiar pentru el insusi: un sentiment imbucurator. Deoarece exista cineva care are totul sub control. Cineva care cauta solutii si face tot ceea ce ii sta in putere pentru a indeplini cerintele si asteptarile. Cineva care identifica riscurile si stie cum sa le gestioneze.

Ai abilitatea de a livra lucruri in locul potrivit si la momentul potrivit? Iti face placere sa comunici si sa coordonezi?

ATUNCI ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!