LOCUL DE MUNCA
IN CARE TOTUL SE REALIZEAZA IMPREUNA

A lucra impreuna cu colegii intr-un singur sistem - este ceea ce ne diferențiază, fie că este vorba de domeniile de dezvoltare, planificare, productie sau logistica. Pentru a dezvolta o interacțiune în afara departamentelor de specialitate individuale, este nevoie de cineva care sa aiba o imagine de ansamblu a intregului proces.

PROIECT

A lucra impreuna cu colegii intr-un singur sistem - este ceea ce ne diferențiază, fie că este vorba de domeniile de dezvoltare, planificare, productie sau logistica. Pentru a dezvolta o interacțiune între departamentele de specialitate este nevoie de cineva, care sa aiba imaginea de ansamblu a intregului proces. Cineva care defineste obiectivele proiectului, analizeaza oportunitatile si riscurile, monitorizează progresul, estimeaza si evalueaza resursele si cunoaste toate persoanele implicate in proiect, pe toate nivelurile. Acestea sunt responsabilitatile Managementului Central de Proiect, a carui echipa este, pe de o parte, "gardianul" proceselor iar, pe de alta parte, punctul de contact pentru clienti, departamente specializate si furnizori. Toate datele si activitatile sunt inregistrate si programate cu precizie. In acest mod, informatiile despre proiect sunt grupate, astfel incat sa poata fi accesate de toate persoanele implicate. Relationarea extinsa conduce astfel la o mai mare complexitate in randul diferitilor participanti. In acest caz, managerul de proiect trebuie sa actioneze ca mediator, deoarece cunoaste toate detaliile despre proiect si detine informatiile necesare pentru a rezolva orice problema.

 

Departamentul Planificare Proiect functioneaza ca un sistem care combina diferite departamente, opinii, idei, culturi si filozofii – si care, la o analiza finala, ne permite sa intram in contact atat cu colegii din celalalte locatii cat si cu viitorul.

Esti interesat sa realizezi un proiect de la A la Z, sa-l coordonezi si sa-l supraveghezi pana la finalizare?

ATUNCI ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!