LUCRAM IN ECHIPA
PENTRU A OBTINE CELE MAI BUNE REZULTATE

Este liniste si se simte miros de cauciuc sau ulei. Si, pentru o hala de productie, exista un numar impresionant de oameni la munca. La statiile de taiere, bancurile de testare sau masinile de sudura. In unitatile noastre de productie, lucreaza, in medie, aproximativ 2.500 de angajati - mai multi decat au multe alte companii in total.

PRODUCTIE

Este liniste si se simte miros de cauciuc sau ulei. Si, pentru o hala de productie, exista un numar impresionant de oameni la munca. La statiile de taiere, bancurile de testare sau masinile de sudura.  In unitatile noastre de productie, lucreaza, in medie, aproximativ 2.500 de angajati  - mai multi decat au multe alte companii in total. Productia noastra nu este caracteristica pentru industria de automobile.
Caracterul atipic al companiei noastre, ceea ce ne face atat de speciali, poate fi vazut si atunci cand urmarim  modul in care lucreaza angajatii nostri. Sisteme de cablaje personalizate sunt produse aici manual, cu precizie si meticulozitate pentru a satisfice pe deplin cerintele clientilor nostri - o sarcina provocatoare, atat timp cat acestea trebuie sa respecte criteriile riguroase impuse de productia automatizata, si anume viteza de productie si eficienta maxima. Atunci cand, dupa zece ore, cablajul a fost personalizat, trecand prin 180 de maini care l-au testat amanuntit si meticulous, pentru a fi absolut perfect  - numai atunci este livrat clientului nostru. Doar in acel moment suntem multumiti de noi insine.

Personalul din cadrul companiei noastre afirma ca "pasiunea pentru cablaje este cea care ne uneste". Deoarece "produsul este intotdeauna prioritatea". Barierele culturale nu exista atunci cand angajatii din noua tari si 23 de locatii se reunesc la aceeasi masa si fac schimb de idei cu privire la ce standarde ar putea fi implementate pentru a ne eficientiza munca, a imbunatati masinile de sudura sau care echipament de lucru ofera maximul de siguranta operationala.

Parte dintre angajati afirma ca lucrand in domeniul cablajelor, devii parte din acestea. De aici rezulta o relatie stransa cu produsul si, odata cu asta, asteptari ridicate pentru angajati in ceea ce priveste propria performanta - ceva ce nu poate fi obtinut mecanizat.

Iti doresti sa lucrezi pentru o companie, in care 92% din productie este "manufactura"?

ATUNCI ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!