УДИВИТЕЛНИ КАБЕЛНИ КОМПЛЕКТИ –
НЕРВНАТА СИСТЕМА И КРЪВООБРАЩЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛА

Нервната система на автомобила: Ето как служителите ни гледат на нашите кабелни комплекти. Без кабелния комплект нищо не работи - тъй като той доставя всички електрически импулси, включително регулаторите на прозорците, навигационните системи и др. Вижте петте стъпки на разработване на кабелните комплекти и как можете да направите своя принос за това!

НЕРВИ ОТ КАБЕЛ

Нервната система на автомобила: Ето как нашите служители  гледат на кабелните ни комплекти. Без кабелния комплект нищо не работи - тъй като той доставя цялото електричество, включително за регулаторите за прозорците, навигационните системи и т.н. В същото време се счита и за компонент с най-голяма гъвкавост - преминавайки през автомобила под седалки и по метални листове и плоскости, от мотора до задната част на автомобила и обратно. Какво прави този път толкова предизвикателен? Размерът и обемът на кабелните снопове, големият брой варианти - и фактът, че трябва да се осигури максимална сигурност. Тъй като работата с и на електрическите кабелни системи буквално е „заредена” с вълнуващи предизвикателства.

Задача, който изисква технически ентусиазъм, творчество и индивидуална инициатива.

Всичко, което трябва да знаете за петте стъпки на производството на кабелни комплекти - от първоначалния дизайн до доставката до клиента.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК